gratis verzending vanaf € 75

Gelaatsbehandelingen

Icoone

Icoone gelaatsbehandeling

De Icoone levert fantastische prestaties voor behandeling van het gezicht, de hals en decolleté. Het toestel activeert en stimuleert en zorgt zo voor een strakkere huid. Dat resulteert in een verminderde onderkin, wegwerken van gezwollen oogleden en aanpak van rimpels. Een volledige anti-aging verzorging in één totaalpakket dus. Voor een stevigere en jongere huid in het gelaat en de zones er net onder.

Laat ons weten welke zones je wil verbeteren en we stellen een behandeling op maat voor. De Icoone is een zeer geavanceerd toestel dat zeer delicaat te werk gaat. Voor een goed resultaat is het aangewezen dat we op regelmatige basis afspraken vastleggen om snel vooruitgang te boeken. Eens we het gewenste resultaat bereiken spreken we een nabehandeling af die rekening houdt met langere tussenpauzes. Zo blijf je permanent die stevige huid behouden.

gezichtsbehandeling

Hydrafacial

De Hydrafacial gezichtsbehandeling is een volledig pijnloze behandeling die fijne lijntjes en rimpels drastisch vermindert, donkere vlekken vervaagt en de hydratatie van je huid intens verbetert. Het werkt in 3 fases:

  • Reiniging en peeling
  • Extractie en hydratatie
  • Insluizing en bescherming

gezichtsontharing

Diodelaser – ontharing

Ongewenste haargroei in het gezicht is uiteraard altijd duidelijk zichtbaar. Je wil daar snel komaf mee maken. Dat kan perfect met onze Diodelaser. Met zeer hoge precisie vernietigen we de haarfollikel tussen de wenkbrauwen, op de wangen, langs de kaaklijn, op de bovenlip, op de kin of in de hals. Door dit een aantal beurten te herhalen kunnen we effectief spreken van permanente ontharing.

Het aantal sessies dat nodig is, hangt af van de zone die je wil ontharen. Natuurlijk zijn meerdere zones mogelijk. We leggen graag samen met jou de afspraken vast om je definitief te verlossen van die vervelende haargroei. Wij flitsen het met plezier weg voor jou!

laserbehandeling

XEO IPL Laser

De XEO laser is het perfecte toestel om huidverjonging te verkrijgen. Meer dan twintig niet-invasieve, esthetische handelingen zijn mogelijk. De laser behandelt snel en efficiënt rimpels, grove poriën, acné, couperose en een verslapte huid. Ook de Spider Naevus kunnen we wegwerken met dit toestel. Het ‘spinnetje’, een plaatselijke verwijding van een klein huidvaatje, ontsnapt niet aan het hoogenergetische licht van de XEO laser.

Als je last hebt van duidelijk zichtbare oneffenheden in het gezicht is de XEO laser de beste oplossing. Neem meteen contact op met ons zodat we op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Zo kunnen we jou snel en efficiënt helpen. De intensiteit van behandelen hangt af van de zone waar het probleem zich voordoet. Bij Sensy weten we uiteraard van aanpakken om dit ongemak weg te werken.

verzorging

Wat na de behandeling

Na de verschillende gelaats- / gezichtsbehandelingen is een goeie nazorg zeker noodzakelijk. Bij Sensy hebben we een uitgebreid gamma verzorgingsproducten in huis voor het gelaat. We willen je hier uiteraard heel graag bij helpen. Lees hier alvast verder zodat we je kunnen helpen in het maken van de juiste keuzes.
× Hulp nodig?