gratis verzending vanaf € 75

Over Instituut Sensy

over sensy

Doelgerichte behandeling

Instituut Sensy is een team van gekwalificeerde en goed op elkaar ingespeelde schoonheidsspecialisten. Vanuit een enorme passie en uitmuntende opleiding zijn het stuk voor stuk huidexperts die weten hoe ze iedereen kunnen doen stralen. Een ontspannen sfeer staat voorop voor een aangename en doelgerichte behandeling. Elk teamlid bij Sensy is getraind om jouw huid tot in de details te analyseren. Die kennis vormt de basis voor een efficiënte huidverbetering.

Instituut Sensy beschikt over de recentste toestellen voor huidbehandeling. De Icoone, Endoshape, XEO laser en Milesman diodelaser,… allemaal hebben ze hun eigen functie. Bij ons kent elke schoonheidsspecialiste de apparaten door en door. Zo weten we perfect hoe we ze moeten gebruiken om maximale resultaten te halen, zowel voor lichaam als gelaat. We stippelen een stappenplan op maat uit dat aangepast is aan jouw huidtype. We focussen daarbij op de probleemzones die jij wenst aan te pakken. Samen op weg naar een gezonde en vitale huid!
Wij werken enkel met verzorgingsproducten die bewezen resultaten kunnen voorleggen. Op wetenschappelijke basis samengesteld uit werkzame ingrediënten die de huid voeden en versterken. Ons assortiment aan verzorgingsproducten is zeer uitgebreid: van dagelijkse verzorging, over make-up tot specifieke zonnebescherming. Bij ons krijg je altijd persoonlijk advies op basis van de uidanalyse en dus geschikt voor jouw huidtype.

Persoonlijke analyse

Kom langs bij Instituut Sensy in Oostkamp voor een persoonlijke huidanalyse. Wij zijn ervan vertuigd dat dit de enige manier is om echt resultaat te halen om jouw huid gezonder, egaler en italer te maken. We ontvangen je graag voor een eerste gesprek als kennismaking. Jouw huidanalyse vertelt ons de rest…

Lieselot

Volwaardig huidexpert

Lieselot waakt als oprichtster van Instituut Sensy als een moederwolf over haar welpen. Ze begeleidt elk teamlid tot een volleerde huidexpert die zelfstandig elke klant verzorgt en doet stralen. Zelf blijft ze actief en constant bijleren over haar grote passie. De menselijke huid kent voor haar geen enkel geheim meer en die ervaring geeft ze graag door aan het Sensy-team. Samenwerken voor de optimale verzorging van iedereen die het schoonheidsinstituut binnenkomt.

Lieselot is gefascineerd door lichaam en geest en de ideale balans daarin. Innerlijk en uiterlijk versterken elkaar. Het is van levensbelang om beide in een goede conditie te houden en te koesteren voor een gelukkig leven. Lieselot is grote fan van yoga en is ook daar fanatiek in, zowel voor de beweging als voor de ontspanning. Zo slaagt ze er in om haar bloeiende zaak te combineren met haar gezin en het opvoeden van haar dochter.

huidtype

Stap 1: Dé huidanalyse

Veel mensen kennen hun eigen huidtype niet. Of toch niet volledig. Dat is geen schande. Maar het is zonde om zomaar producten te kopen en verzorgingsrituelen te beginnen toepassen die eigenlijk geen nut hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat een huidanalyse de basis is van een goede verzorging en zien het als onze missie om jou daarbij te helpen. We hebben er jarenlange ervaring in. Die delen we graag. Gelukkige klanten zorgen voor gelukkige schoonheidsspecialistes!

Neem die eerste stap en kom langs bij Instituut Sensy voor een huidanalyse. Je zult heel wat ontdekken en bijleren. Doelgerichter je huid te verzorgen zal je uitstraling en zelfvertrouwen een boost geven. Klik op onderstaande knop, vul enkele vragen in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot binnenkort!


Na de analyse komt de behandeling (stap 2 dus). De behandeling wordt volledig bepaalt op basis van jouw huidstype en de bevindingen wij hebben op jouw huidanalyse. Klik op onderstaande knop als je meer wilt weten over onze verschillende behandelingen?

× Hulp nodig?