gratis verzending vanaf € 75

Lichaamsbehandeling

icoone

Icoone - totale huidsbehandeling

De Icoone zorgt voor een totaalbehandeling die de huid strakker maakt, littekens en brandwonden vermindert, cellulitis aanpakt én helpt bij lymfe- en vasculaire problemen. De behandelingskoppen zorgen voor een diepgaande bindweefselmassage die je niet kunt evenaren met de handen. De combinatie met laser- en LEDlicht maakt de huid jonger en egaler. De Icoone zorgt voor figuurcorrectie op een ontspannende manier. Vanaf de eerste sessie voel je je meteen als herboren!

De behandeling met de Icoone bestaat uit verschillende sessies. Op basis van de huidanalyse en jouw wensen stellen we een behandeling op maat voor. Bij de eerste beurt krijg je een nauw aansluitend pak dat je nadien bij elke sessie opnieuw kan gebruiken. De frequentie van de sessies stemmen we samen af. Om de week is een ideaal ritme tot het gewenste resultaat bereikt is. Nadien volstaan beurten met een langere tussenpauze om de strakke vorm te behouden.

Endoshape

Endoshape - zonegericht resultaat

Endoshape is één revolutionair apparaat dat vier verschillende technieken bevat: radiofrequentie, endodermale massage, low level lasertherapie en kleurentherapie. Deze therapie focust op bepaalde probleemzones en pakt die intensief aan. Zo maak je komaf met zware en vermoeide benen, cellulitis, slappe huid en lokale vet- en vochtophoping. Het toestel is zeer doeltreffend en de resultaten zijn dus snel zichtbaar. Een strakke huid zorgt voor een sterke wilskracht!

Instituut Sensy biedt de Endoshape aan in kuurvorm: Advanced of High Tech. De Advanced kuur bestaat uit twee sessie per week voor 4 of 5 weken. Hierbij focussen we op één zone: buik of billen of rijbroek of lovehandles. Bij de High Tech kuur pakken we de vier zones buik, lovehandles, rijbroek en billen in één keer aan. Dit gebeurt in 7 weken met 2 of 3 maal per week een sessie.

Milesman Diodelaser

Milesman Diodelaser - permanente ontharing

Ongewenste haargroei, geïrriteerde huid na het scheren, ingegroeide haren en prikkende stoppels in de oksels, bikinilijn en op de benen,… Maak er definitief komaf mee door permanente ontharing. Gedaan met scheren, epileren, waxen en harsen. De medisch gecertificeerde Diodelaser is snel, efficiënt, duurzaam én huidvriendelijk. De energie van de Diodelaser vernietigt de haarfollikel, waarna de koelkop de huid onmiddellijk afkoelt. Na twee weken is het haar voorgoed verdwenen!

De Diodelaser verwijdert haar over het volledige lichaam: van gezicht tot benen. Je kiest zelf hoeveel en welke zones je wil behandelen. Gemiddeld zijn een tiental behandelingen nodig met tussenpozen van 8 tot 12 weken.

Cryolipolyse

Vet verwijderen zonder operatie

We kennen het allemaal wel: hoe bewust je ook bezig bent met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, op sommige plaatsen krijg je vet moeilijk weg. Weet dan dat er andere redenen zijn, zoals erfelijkheid bijvoorbeeld, die hier ook een invloed op hebben. Dan komt cryolipolyse to the rescue. We bevriezen de vetcellen in de zone die jij wenst. Daardoor gaan ze kristalliseren en beetje bij beetje afbreken. En uiteindelijk verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier. Tot bijna een half jaar na de behandeling kunnen vetcellen nog verder afbreken!

Geen paniek, de behandeling is pijnloos. De opstart is altijd een beetje wennen, maar dat verdwijnt al snel om volledig plaats te maken voor ontspanning.

verzorging

Wat na de behandeling

Na een behandeling dan stopt het niet. Verzorging en nazorg zijn noodzakelijk voor een langdurig en blijvend resultaat. De huidanalyse geeft ons een perfect inzicht op welke producten perfect zijn voor jouw huidtype. Zinvol verzorgen om jouw huid elke dag te doen opleven. Meer weten?

× Hulp nodig?