gratis verzending vanaf € 75

Huidanalyse gelaat

gelaatsanalyse

Huidanalyse van het gelaat

Je gelaat is het eerste contactpunt wanneer je mensen ontmoet. Het is de expressie van hoe je je voelt, de eerste indruk die je nalaat. Bij Instituut Sensy helpen we jou graag om je gezicht een positieve uitstraling te geven. Starten met een huidanalyse is daarbij onontbeerlijk. Zo krijgen we inzicht in de samenstelling en weten we meteen wat de aandachtspunten zijn. Die Skin ID is de basis voor de verdere behandeling om jouw gelaat in topvorm te brengen. Geloof ons, wij kunnen die huid in het gezicht en de hals echt wel strakker maken en houden.

Het gezicht bestaat uit verschillende gevoelige spieren waar we delicaat moeten mee omspringen. Wij brengen ze opnieuw in topvorm. Er bestaan meer dan 7000 verschillende gelaatsuitdrukkingen. Wedden dat je heel wat nieuwe ontdekt na een behandeling bij Instituut Sensy?!

waarom?

Waarom doen we een huidanalyse?

De huid is ons grootste orgaan, dus we springen er best voorzichtig mee om. De huidanalyse geeft ons alle informatie die we nodig hebben over kenmerken en gevoeligheden. De verschillende meetpunten verschaffen ons een schat aan informatie over stevigheid, hydratatie, allergieën,… Enkel zo kunnen we de gepaste verzorging op maat starten met de juiste technieken en producten.

Na een half jaar voeren wij, Skin Coaches een nieuwe huidanalyse uit. Zwart op wit het resultaat van al je inspanningen: dát werkt motiverend. Maar eerlijk? Na een half jaar bewijst het stralende gezicht dat je aankijkt in de spiegel, vast al genoeg. Zichtbaar verbeterde huid is de mooiste motivatie.

na de analyse

Wat doen we na de huidanalyse van het gelaat?

En nu aan de slag om de probleemzones aan te pakken die jij wil wegwerken. We stellen onze visie voor om jouw gelaat opnieuw gezond en egaal te maken. Met de recentste toestellen als de Icoone, XEO IP Laser en Diodelaser boeken we de beste resultaten. Zo kunnen we innovatief elk huidprobleem aanpakken. We masseren de huid om de stevigheid terug te brengen. En we voeden de huid met heilzame bestanddelen die de vitaliteit in het gezicht verhogen.

Onze manier van verzorgen is wetenschappelijk onderbouwd en duurzaam, zodat je gelaat er voor langere tijd baat bij heeft. De resultaten van onze huidverbetering zorgen voor een verhoogd zelfvertrouwen en stevige zelfzekerheid!
× Hulp nodig?