gratis verzending vanaf € 75

Gelaatsverbetering

verzorging

Sensy verzorgingsproducten

Instituut Sensy heeft altijd een uitgebreid gamma verzorgingsproducten in huis voor het gelaat. Geen nood, we laten je niet verdwalen in het aanbod. Door de huidanalyse en doorgedreven opvolging bij de behandeling weten wij perfect wat jouw huid nodig heeft. We begeleiden jou met advies om de juiste producten aan te kopen en ze op een correcte manier te gebruiken.

Om op lange termijn zichtbare resultaten te behalen én te behouden, is het vooral belangrijk dat je consistent je huid reinigt en verzorgt. Elke dag, 's ochtends en 's avonds. Na 4 tot 6 weken dagelijkse huidverzorging zie je al een duidelijk verschil. Als Skin Coach staan we altijd voor je klaar om je te helpen de huidverzorgingsroutine vol te houden.

make-up

100% minerale make-up

Die mooie, verzorgde huid mag je zeker in de kijker plaatsen. Instituut Sensy verzorgt graag minerale make-up voor een avondje uit of een feest… misschien wel je eigen trouwfeest?! Mii is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jezelf naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier.

Mii gebruikt zoveel mogelijk huidvriendelijke ingrediënten. Net daarom geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt. Zelfs de meest gevoelige huid kan deze goed verdragen. Natuurlijke mineralen zijn ontstekingswerend en zo huidvriendelijk dat ze zelfs na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling kunnen worden aangebracht. Mii is daarbovenop volledig vrij van kunstmatige geurstoffen, petrochemie en is niet getest op dieren.

Bij Sensy helpen we jou graag om de juiste producten te selecteren en begeleiden we jou bij het aanbrengen, zodat je er thuis zelf mee aan de slag kunt. De finishing touch van al jouw inspanningen voor een betere huid!

blijven onderhouden

Nazorg

Na elke behandeling met één van onze toestellen kan je prikkeling of gevoeligheid van de huid ervaren. De huid kan wat roder worden, lijkt op spanning te staan, kan gezwollen zijn of er kan schilfervorming optreden. Dat is een normale reactie en niets om je zorgen in te maken.

Maar je moet er wel aandachtig mee omgaan. Daarom krijgt iedereen bij Instituut Sensy een nazorgformulier mee waarin perfect beschreven staat wat je moet doen bij welke reactie. Het geeft je gemoedsrust en vertrouwen in een goede afloop, met een zichtbare huidverbetering als resultaat.
× Hulp nodig?