gratis verzending vanaf € 75

Sensy Workshops

workshop

Leuke workshops

Organiseer je binnenkort het vrijgezellenfeest van jouw beste vriendin of zus? Of ben je op zoek naar een origineel verjaardagsgeschenk of een gezellige girlsnight met vriendinnen? Dan is een workshop bij Instituut Sensy de ideale activiteit! Wij bieden gepersonaliseerde workshops aan in ons instituut of op verplaatsing. Laat weten wat jullie wensen zijn en dan stellen we een workshop op maat samen. We maken er samen een onvergetelijke dag van!

prijzen vanaf 4 personen: €49 per persoon

make-up

(Online) Workshop make-up

Dagverzorging en make-up leren aanbrengen, daar begint het mee. Wij staan je graag bij met professioneel advies over de basisverzorging van de huid en het aanbrengen van een huidvriendelijke dagmake-up. Na een analyse van jouw huidtype, stellen wij een persoonlijk dagverzorgingsplan op voor de huid.

Tijdens de make-up workshop leer je het beste van jezelf te accentueren. Wij leren je stap voor stap zelf maquilleren met de kleuren en producten die jouw huid doen stralen. Met de 100% minerale make-up van MII en de supermooie gepigmenteerde oogschaduw en mascara van PUPA bekomen we de mooiste resultaten voor jouw gezicht.

Create your look!

Minimum 4 personen - duur minimum 2uur
× Hulp nodig?