gratis verzending vanaf € 75

Sensy Beleving

unieke beleving

Philip Martin’s: zensationeel

Instituut Sensy is geselecteerd als pilootcentrum West-Vlaanderen voor het Philip Martin’s concept! Een afzonderlijke ruimte volledig nieuw ingericht voor een revolutionair wellnessconcept. Een totaalbeleving van massage, behandeling en verzorging in één. Inclusief een intieme sfeer met rustgevende klanken, aangepaste verlichting en aromatische accenten. Even volledig weg van de wereld…

Philip Martin’s heeft een uitgebreid assortiment van uitstekende verzorgingsproducten. Tijdens de wellness gebruiken wij de nieuwste technieken en de recentste producten van dit topmerk. Doorheen de hele sessie nemen we jou mee voor een unieke ervaring van absolute ontspanning met een helend effect. Jouw lichaam gaat van hoofd tot voeten in totale rusttoestand door dit verwenmoment. Puur genieten! Nadien even bekomen om dan volledig herboren je energie te delen met familie en vrienden.

verwennen

Duo verwenmoment

Zin in een verwenmomentje voor jezelf of met je partner, beste vriendin of moeder? Boek dan een van de onderstaande relaxerende verwenmomenten en laat je heerlijk in de watten leggen! Voel hoe de stress uit je lijf stroomt. Alle verwenmomenten kunnen ook geboekt worden voor 2 of 3 personen. Een verwenmoment op maat is zeker mogelijk op aanvraag!

  • Chocolate Sensi (vegan): gelaatsbehandeling met chocolademasker, vegan hoofdhuidmassage met 32 etherische oliën en rugmassage met vegan oliekaarsen
  • Pure balance (vegan): rug (peeling – massage – packing), voetmassage, hoofdhuidmassage en gelaat (warme aromadoeken)
  • Bruidsarrangement: gelish handen of voeten, hoofdhuidmassage, glow gelaatsbehandeling en bruidsmake-up met aangepaste lipstick voor de trouwdag
  • Vitaminecocktail: nek-, schouder- en rugmassage met vegan etherische olie, vitamine C voetscrub, hoofdhuidmassage, gelaatsverzorging met vitamine A, C & E (warme aromadoeken)
  • Detox body polish: ontgiftende behandeling met gebruik van mediterrane olijfkorrels om de dode cellen te verwijderen en de huid te polijsten
  • Spa foot experience (60min): geniet van een ontspannend voetbad gevuld met elixir van duizendblad en goudsbloem.
  • Coffe scrub face & body (70min): peelende behandeling van gezicht en lichaam op basis van verpulverde koffiebonen en pure jojoba olie. Stimuleert de cel vernieuwing.
  • Grape total relax arrangement (90min): totale relax massage van hoofdhuid, gelaat en volledig lichaam

geur

Geurreis Miglot

Verfijn je uitstraling door er je lievelingsgeur aan toe te voegen als extra dimensie! Het Belgische parfumlabel Miglot zorgt voor een unieke geurbeleving. In Instituut Sensy gaan we samen op ontdekkingsreis door de bijna twintig verschillende geuren die Miglot rijk is. We verkennen samen de aroma’s, kruiden en bloemen die de basis vormen van deze parfums. We nemen uitgebreid de tijd om ze allemaal te verkennen. Tot we uiteindelijk die geur vinden die het best bij jou past.

Miglot verdiepte zich in de neurocosmetica. De invloed van geuren op jouw gemoed is wonderbaarlijk. Zelfs geuren geven een boost aan jouw zelfzekerheid. De perfecte aanvulling op onze huidverbetering. Een extra facet voor jouw uitstraling. Boek nu jouw Miglot geurreis bij Instituut Sensy en ontdek de kracht van geuren en aroma’s!
× Hulp nodig?