gratis verzending vanaf € 75

Lichaamsverzorging

verzorging

Wat gebeurt er na de lichaamsbehandeling?

De verzorging van je lichaam en huid stopt niet als je de deur van Instituut Sensy achter je dicht trekt. Uit overtuiging van onze behandelingen helpen wij je tussenin met een eenvoudig stappenplan met aangepaste producten. Minimale inspanningen voor een langdurig blijvend resultaat. De huidanalyse geeft ons een perfect inzicht op welke producten ideaal zijn voor jouw huidtype. Zinvol verzorgen om jouw huid elke dag te doen opleven.

Ons aanbod aan verzorgingsproducten is zeer ruim. Door verschillende merken aan te bieden kunnen we beter inspelen op specifieke kenmerken en behoeften van jouw huid. Care, Renophase, Juliette Armand, Philip Martin’s,… het zijn enkele van de merken die wij in huis hebben. Wij werken alleen met overtuigende merken met bewezen resultaten.

opvolging

Blijven verzorgen is de boodschap

Door ons advies moet je niet zelf alles gaan uitzoeken en beginnen experimenteren. Je krijgt een volledig stappenplan op maat met aangepaste producten.

Zelfs in ons instituut zetten we jou al op de goede weg: we tonen jou stap voor stap hoe je onze verschillende producten op de juiste manier en in de juiste volgorde aanbrengt. Het zit hem allemaal in de details… en die kennen wij perfect. Zo neem je bewust en vol vertrouwen de verzorging van je huid in eigen handen. Die discipline om thuis met onze topproducten aan de slag te gaan, vertaalt zich in een optimale conditie van jouw huid. Elke dag opnieuw!

blijven onderhouden

Nazorg

Elke dag een stralende huid begint eerst en vooral bij jezelf: voldoende slaap, regelmatig bewegen en zo weinig mogelijk stress. Toch hebben heel wat factoren van buitenaf een belangrijk effect op je lichaam. Weersomstandigheden zijn daar een groot deel van. Een goed verzorgde huid moet beschermd worden. Zeker in de zomer is zonnebescherming voor je huid cruciaal tegen verbranden en uitdrogen.

Geniet van de zon, maar op een verantwoorde manier. Zo breng je geen schade toe aan je lichaam. Wij hebben de juiste producten in huis voor verschillende huidtypes. Ben je nog niet overtuigd of nog niet zeker wat je nu juist best koopt? Neem dan gerust contact met ons op.
× Hulp nodig?