gratis verzending vanaf € 75

Huidanalyse lichaam

huidanalyse

Huidanalyse van het lichaam

Onze huidanalyse is essentieel voor de correcte behandeling. Met de microscopische precisie van de meetsondes en minicamera brengt ons Care huidanalyse apparaat jouw huid tot in de kleinste details in kaart.

Zo krijgen we een perfect beeld van de samenstelling van jouw huid, voor elke zone van het lichaam. Ons team is getraind om de gegevens van jouw Skin ID te ontcijferen. Zo krijgen zij het juiste zicht op de noden en behoeften die jouw huid nodig heeft.

waarom?

Waarom doen we een huidanalyse?

Elke huid is anders, iedereen heeft een eigen levensstijl. Standaardbehandelingen bestaan niet bij huidverbetering. Zelf aan de slag gaan met fel gepromote huidcrèmes en zalfjes levert vaak niet het gewenste resultaat op. En geeft soms zelfs onverwachte bijwerkingen. Het is zonde om zinloze en vaak dure merken te blijven gebruiken.

Daarom is de huidanalyse noodzakelijk, om de combinatie van verzorgingsproducten en behandelingstechnieken te bepalen. Alleen zo komen we sneller tot zichtbare resultaten. Naarmate herstel en verbetering vorderen zullen wij trouwens telkens aangepaste producten aanraden. We monitoren constant jouw huid voor de meest doeltreffende behandeling.

na de analyse

Wat doen we na de huidanalyse van het lichaam?

Instituut Sensy stelt een gepersonaliseerd plan van aanpak op met de verschillende stappen om jouw gewenst resultaat te bereiken én te behouden. Volgens een frequentie die voor jou haalbaar is. De metingen van de huidanalyse geven aan welke huidverzorging jij nodig hebt. Met onze kennis selecteren wij de juiste producten die een ideale match vormen met jouw Skin ID. Voor elk apparaat kregen de medewerkers een specifieke opleiding.

We weten perfect welk toestel het meest efficiënt is voor welke behandeling. Zo halen we maximale resultaten voor de vitaliteit van jouw huid. Maar de huidverbetering stopt niet als je Instituut Sensy verlaat. Je krijgt een gedetailleerd stappenplan mee om thuis dagdagelijks jouw huid optimaal te verzorgen. Zo stap je elke dag zelfverzekerd de deur uit!
× Hulp nodig?