gratis verzending vanaf € 75

Sensy Massages

antistress

Relaxerende massages

Dagelijkse stress en drukte brengen heel wat spanningen met zich mee. Zo verlies je soms de verbinding met jezelf. Een relaxerende massage en lichaamsbehandeling kunnen er voor zorgen dat jouw lichaam en geest terug in balans gebracht worden. Massages schenken je een persoonlijk evenwicht en een gevoel van harmonie met jezelf en jouw omgeving. Blokkages worden weggewerkt zodat de energie weer beter kan stromen doorheen het lichaam. Hierdoor verbeteren ook de huidtonus en huidconsistentie.

Boek een verwenmomentje bij Instituut Sensy en laat alle stress wegstromen uit jouw lichaam en vervangen door positieve energie. Loslaten was nog nooit zo makkelijk!

energie

Energize massages

De Energize behandeling is een energetische hoofdhuidmassage met pure etherische oliën. Vergezeld van energiegevende biologische thee bezorgen we jou een anti-stressmassage en colour energy gelaatsverzorging. We laten je kennismaken met de Japanse cuppingmassage van het gelaat. Een diepgaande massagetechniek om hardnekkige, plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen.

De Energize massage is een ware ontdekking voor een heilzame behandeling van hoofd en gelaat. Een deugddoende behandeling die je opnieuw laat stralen en een boost aan energie geeft.

oosters

Oosterse massage

Kies eens voor een Oosterse behandeling! Volgens het Oosters concept ontwikkelt schoonheid zich wanneer we lichamelijk, emotioneel en mentaal in goede gezondheid zijn. Wanneer de levensenergie die door de energiebanen loopt in harmonie is.

De Japanse gezichtsmassage bestaat uit een nekmassage die voor een betere bloedcirculatie in de nek en het gelaat zorgt. We behandelen de hoofd en hoofdhuid met een massage, waarbij de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld worden met drukpunten.

Het resultaat is een natuurlijke facelift, evenwicht in de levensenergie, weggewerkte pijnpunten en gif-en afvalstoffen die via de lymfeklieren afgevoerd worden.
× Hulp nodig?