gratis verzending vanaf € 75

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Vet verwijderen zonder hersteltijd

De Body-Wizard Duo is dé droommethode om vet te laten verwijderen: geen naalden, geen operatie en dus geen hersteltijd.

Tijdens de procedure wordt onze body wizard op het huidoppervlak van het beoogde gebied geplaatst, dat vervolgens gecontroleerde koeling toepast op de onderliggende vetcellen. Het koelproces activeert een natuurlijk celdoodmechanisme genaamd apoptose, wat leidt tot de geleidelijke eliminatie van de beoogde vetcellen uit het lichaam via het lymfestelsel.

Met andere woorden, het vet wordt plaatselijk bevroren en op een natuurlijke wijze afgevoerd. Het resultaat: gemiddeld 30% vetreductie! Zo kun je gericht een aantal specifieke probleemzones aanpakken.

voor & na

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook bekend als "vetbevriezing", is een niet-invasieve cosmetische procedure die tot doel heeft het lichaamsvet te verminderen door het beoogde gebied af te koelen tot een temperatuur die vetcellen doodt zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

Cryolipolyse wordt vaak gebruikt voor lichaamscontouren en vetvermindering in gebieden zoals de buik, lovehandles, dijen en kin. Het wordt beschouwd als een veilig en effectief alternatief voor liposuctie en andere chirurgische methoden voor vetreductie, omdat het niet-invasief is, geen uitvaltijd heeft en geen anesthesie vereist. Het is echter belangrijk op te merken dat cryolipolyse geen afslankbehandeling is en niet mag worden gebruikt als vervanging voor een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Na behandeling

Als afsluiter van de behandeling masseren we het Cosbeau slimming serum in de huid. Dit bevordert de vetafbraak en verbetert en verstevigt de huid. Je kan dit thuis zelf verder doen tijdens de volledige behandelperiode voor een optimaal resultaat. Heb je nog vragen, bel ons even op.

informatie

Meer info

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in met je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk!
× Hulp nodig?