gratis verzending vanaf € 75

Hydrafacial

Hydrafacial

Hydrafacial - doeltreffende gezichtsbehandeling

HydraFacial is een uiterst doeltreffende gezichtsbehandeling met direct zichtbare en langdurige resultaten. Geschikt voor elk huidtype en gericht op alle huidproblemen. Fijne lijntjes en rimpels verminderen drastisch, donkere vlekken vervagen en de hydratatie van je huid verbetert intens.

  • De reiniging en peeling leggen een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliatie.
  • De extractie en hydratatie verwijderen onzuiverheden uit de poriën en zorgen meteen voor een efficiënte hydratatie van je huid.
  • De insluizing en bescherming verzadigen de huid met hyaluronzuur, peptides en antioxidanten om je gezicht een stralende glow te geven. De booster maakt deze stap personaliseerbaar naar gelang de noden van je huid. Met die booster pakken we specifieke zones extra aan.
De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat. Vanaf nu kan je dus gewoon bij Instituut Sensy terecht voor de enige echte HydraFacial behandeling. Boek vandaag nog je afspraak in en geniet heel binnenkort van je beste huid ooit!

voor & na

Hydrafacial - resultaten

HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen.

De HydraFacial serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv- schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Zowel voor dames als voor heren!

Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen. Kijk maar naar het resultaat.

doen

Hydrafacial - echt iets voor jou

HydraFacial is een niet- invasieve, niet- chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet- irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moet en betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik.

Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial kan betekenen voor jouw huid.

informatie

Meer info

Wil je meer informatie? Nog niet overtuigd om een afspraak te maken? Vul dan onderstaand formulier in met je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk!
× Hulp nodig?